VOITA ELÄMÄSI lähiLOMA ITSELLESI  ja YSTÄVäLLESI

Kerro meille, millaisen lähiloman haluaisit kokea ja me rakennamme sinulle ja ystävällesi sellaisen!

Voittoon sisältyvät to 8.7. – su 11.7. yöpyminen kahden hengen Deluxe huoneessa Willa Björkstenissä, Loviisa Campingin alueella sekä toimintaa toivomustenne pohjalta.

Täytä kilpailukaavake ja lähetä se meille. Yhdellä napinpainalluksella. Lomaloviisalaisuus alkaa än, yy, tee…

Osallistu kilpailuun viimeistään 31.5. ja vietä elämäsi kesä!

Voittajille ilmoitetaan 4.6. mennessä.

 

 

Haluamme

1. Käydä yksityisvierailulla upeassa puutarhassa2. Polkea jopoilla halki vanhan kaupungin3. Viettää aktiivisen outdoor-päivän ja nauttia luonnosta4. Lounastaa yli satavuotiaassa yksityiskodissa5. Tutustua pikkukaupungin kesäelämään6. Herkutella paikallisilla erikoisuuksilla7. Soutaa saareen piknikille8. Lipua kanootilla Kymijoen suistossa9. Paijata lehmiä10. Saunoa saunalautalla11. Vaeltaa erämaisemissa ja syödä laavulla12. Osallistua joogatunnille meren äärellä13. Sup-lautailla merellä tai joessa14. Kokeilla keramiikan tekoa15. Osallistua arkkitehtuurikierrokselle16. Tutustua Loviisan Wanhoihin Taloihin17. Tutustua Loviisan Avoimiin Puutarhoihin18. Oppia solmuja19. Purjehtia perinneveneellä20. Tutustua pienpanimotoimintaan21. Vierailla historiallisella ruukkialueella22. Nauttia saariston hiljaisuudesta22. Tehdä mahtavia kirpparilöytöjä22. Jotain muuta: mitä?

Olen aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä

FacebookInstagramVimeoYouTubeTwitter

Kilpailun voittajaporukka sitoutuu siihen, että he julkaisevat vierailustaan kuvia ja kommentteja sosiaalisessa mediassa. Lisäksi voittajat ovat suostuvaisia siihen, että heidän vierailunsa dokumentoidaan (itse tai toimittaja) ja että valokuvia, videota ja haastatteluja voidaan julkaista ja käyttää eri materiaaleissa/medioissa.

Tähän kilpailuun osallistuneiden tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen. Voittajan yhteystietoja käytetään ainoastaan palkinnon toimittamiseen. Arvonnan suorittamisen ja palkinnon toimittamisen jälkeen osallistuneiden tiedot poistetaan, Pikkukaupunki-lehden tilanneiden tiedot siirretään Pikkukaupunki-lehden tilaajarekisteriin.

Pikkukaupunki on korkeatasoinen, veloitukseton aikakauslehti joka kertoo elämästä Loviisassa, kaupungin tapahtumista ja palveluista, ilmiöistä ja ihmisistä.

Tutustu Pikkukaupungin verkkolehteen tästä.