Background

VOITA ELÄMÄSI MINILOMA ITSELLESI + YSTÄVILLESI

Valitse alla olevista vaihtoehdoista teitä puhuttelevat, niin voit voittaa porukallenne unelmaloman toivomusten pohjalta!

Täytä kilpailukaavake ja lähetä se meille. Yhdellä napinpainalluksella.
Helppoa kun heinänteko – ai niin, sitäkin pääsee halutessaan kokeilemaan.

Osallistu kilpailuun viimeistään 31.5. ja vietä elämäsi kesä!

Voittajille ilmoitetaan 14.6. mennessä.

Haluamme

1. Meloa mahtavissa merimaisemissa2. Polkea jopoilla halki vanhan kaupungin3. Viettää opastetun outdoor-päivän ja nauttia luonnosta4. Heittää kiekkoa upealla frisbeegolf-radalla5. Narrata kaloja6. Tutustua historialliseen alakaupunkiin7. Vierailla Merenkulkumuseossa ja oppia solmuntekoa8. Tutustua Strömforsin ruukkialueeseen9. Syödä herkullista illallista10. Pistää jalalla koreasti ulkodiskossa11. Soutaa uimarannalta saareen piknikille12. Pelata tennistä tai saada opetusta13. Vaeltaa erämaisemissa ja syödä laavulla14. Pitää illanistujaiset laiturinnokassa15. Jotain muuta: mitä?

Olen aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä

FacebookInstagramVimeoYouTubeTwitter

Tilaan elämästä Loviisassa, kaupungin tapahtumista ja palveluista kertovan ilmaisen Pikkukaupunki-lehden, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Haluan ilmaisen Pikkukaupunki-lehden

Kilpailun voittajaporukka sitoutuu siihen, että he julkaisevat vierailustaan kuvia ja kommentteja sosiaalisessa mediassa. Lisäksi voittajat ovat suostuvaisia siihen, että heidän vierailunsa dokumentoidaan (itse tai toimittaja) ja että valokuvia, videota ja haastatteluja voidaan julkaista ja käyttää eri materiaaleissa/medioissa.

Tähän kilpailuun osallistuneiden tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen. Voittajan yhteystietoja käytetään ainoastaan palkinnon toimittamiseen. Arvonnan suorittamisen ja palkinnon toimittamisen jälkeen osallistuneiden tiedot poistetaan, Pikkukaupunki-lehden tilanneiden tiedot siirretään Pikkukaupunki-lehden tilaajarekisteriin.

Tutustu Pikkukaupungin verkkolehteen tästä.