Background

VOITA ELÄMÄSI MINILOMA ITSELLESI + YSTÄVILLESI

Kerro meille, millaisen aktiiviloman haluaisit kokea ja me rakennamme sinulle ja porukallesi unelmaloman!

Voittoon sisältyvät pitkän viikonlopun yöpyminen kelluvassa panoramamajassa Aurora Hutissa ja/tai Villa Björkstenissä, toivomanne aktiviteetit sekä kassillisen paikallisesti tuotettuja ruokatarvikkeita kotiin viemiseksi. 

Täytä kilpailukaavake ja lähetä se meille. Yhdellä napinpainalluksella. Lomaloviisalaisuus alkaa än, yy, tee

 

Osallistu kilpailuun viimeistään 28.6. ja vietä elämäsi kesä!

Voittajille ilmoitetaan 6.7. mennessä.

Haluamme

1. Meloa mahtavissa merimaisemissa2. Polkea jopoilla halki vanhan kaupungin3. Viettää opastetun outdoor-päivän ja nauttia luonnosta4. Heittää kiekkoa upealla frisbeegolf-radalla5. Yöpyä kelluvassa panoraamamajassa Loviisanlahdella6. Tutustua pikkukaupungin kesäelämään7. Herkutella paikallisilla erikoisuuksilla8. Lipua kanootilla Kymijoen suistossa9. Loikata Taikarannan hyppytornista järveen10. Kiivetä Haukkakallio11. Soutaa uimarannalta saareen piknikille12. Kiertää maaseutua maastopyörällä13. Vaeltaa erämaisemissa ja syödä laavulla14. Sup-lautailla Laivasillan läheisyydessä15. Jotain muuta: mitä?

Olen aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä

FacebookInstagramVimeoYouTubeTwitter

Tilaan elämästä Loviisassa, kaupungin tapahtumista ja palveluista kertovan ilmaisen Pikkukaupunki-lehden, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Haluan ilmaisen Pikkukaupunki-lehden

Kilpailun voittajaporukka sitoutuu siihen, että he julkaisevat vierailustaan kuvia ja kommentteja sosiaalisessa mediassa. Lisäksi voittajat ovat suostuvaisia siihen, että heidän vierailunsa dokumentoidaan (itse tai toimittaja) ja että valokuvia, videota ja haastatteluja voidaan julkaista ja käyttää eri materiaaleissa/medioissa.

Tähän kilpailuun osallistuneiden tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen. Voittajan yhteystietoja käytetään ainoastaan palkinnon toimittamiseen. Arvonnan suorittamisen ja palkinnon toimittamisen jälkeen osallistuneiden tiedot poistetaan, Pikkukaupunki-lehden tilanneiden tiedot siirretään Pikkukaupunki-lehden tilaajarekisteriin.

Tutustu Pikkukaupungin verkkolehteen tästä.