Kilpailuehdot

Kilpailun viimeinen osallistumispäivä on 28.6.2019 klo 23.59.

Palkinnon järjestää Loviisan matkailutoimisto joko itsenäisesti tai yhteistyössä yhteistyökumppanin kanssa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt paitsi Loviisan kaupungin työntekijät ja heidän perheensä sekä kilpailujärjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt. Osallistujan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Voittaja ilmoitetaan Loviisan matkailutoimiston somekanavissa. Loviisan matkailutoimisto voi julkaista voittajan nimen myös hallinnoimillaan internetsivuilla.

Voittajaan otetaan yhteyttä kilpailun yhteydessä ilmoitetulla sähköpostiosoitteella. Voittajilla on kaksi viikkoa aikaa vastata sähköpostiin, jossa ilmoitetaan voitosta. Jos voittaja ei vastaa tämän ajan kuluessa, pidätämme oikeuden arpoa uusi voittaja.

Loviisan matkailutoimisto ei vastaa sähköisesti (esimerkiksi sähköpostitse) toimitetun voittoilmoituksen perille saapumattomuudesta, mikäli vika johtuu teknisestä matkailutoimistosta riippumattomasta syystä tai voittajan antamista virheellisistä yhteystiedoista.

Loviisan matkailutoimisto pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä. Loviisan matkailutoimisto pidättää oikeuden poistaa loukkaavaa tai muuten häiritsevää materiaalia.

Loviisan matkailutoimiston vastuu rajoittuu ainoastaan palkinnon (majoituksen, lounaiden ja aktiviteettien) järjestämiseen voittajalle matkailutoimiston ehdottamana ajankohtana. Mikäli ajankohta ei sovi voittajalle, voidaan valita toinen voittaja. Aktiviteettien toteutuminen riippuu palveluntarjoajien varaustilanteesta, jonka vuoksi tiettyjen aktiviteettien toteutumista ei voida taata.

Voittaja vastaa itse muista matkaan liittyvistä järjestelyistä, vakuutuksista, kuluista ja velvollisuuksista.

Loviisan matkailutoimiston Instagramissa ja Facebookissa järjestämät kilpailut ovat Loviisan matkailutoimiston järjestämiä. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kerrotut kilpailusäännöt ja ehdot sekä sen, ettei Instagramilla tai Facebookilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.