Background

ONNEA VOITTAJALLE

Paljon Onnea Essi Haapaniemi!  

Kiitos kaikille osallistuneille. Saimme valtavan määrän ihania hakemuksia  – mutta voittajia voi olla vain yksi ja se oli tällä kertaa espoolainen Essi ystävineen. 

He tulevat viettämään Elämäsi kesä -aktiivilomaa Loviisassa elokuun loppupuolella ja kerromme teille lisää kuulumisia vierailun jälkeen. 

Hyvää loppukesää kaikille. 

Ideoi unelmiesi aktiiviloma ja ota suunta kohti Loviisaa! Osallistumalla kilpailuun voit voittaa ikimuistoisen aktiiviloman kolmen kaverin kanssa monipuolisessa maastossa, meren ja luonnon keskellä.

Loviisa on ihana –
ja se on lähellä.

Tutustu kiipeilyn saloihin, melo mahtavissa merimaisemissa, ulkoile Strömforsin ruukin ainutlaatuisessa erämaassa, polje pitkin maaseutua, heitä frisbeetä Valkossa tai suppaile Loviisanlahdella.

Seikkaile kanootilla Kymijoen suistossa, sauno meren rannalla, pistä pyörä testiin metsäpoluilla…
Mitä ikinä oletkaan halunnut kokea ulkoilmassa, nyt voit sen toteuttaa unelmasi – Loviisassa!

Background

Melonta

Vedenpinnan tuntumassa maisemat lipuvat ohi kuin unessa. Melojaa odottavat huikeat näkymät saariston salaisista helmistä monipuolisen kasvuston jokisuistoihin. Aloittelija pääsee helposti nauttimaan laineista pienellä päiväpyrähdyksellä, kokeneemmat konkarit uskaltautuvat pitkillekin reissuille ja surffaamaan!
Aurinkolasit päähän ja eväät mukaan – kajakin, kanootin tai sup-laudan kyydissä kaikki aistit ovat töissä ja epäoleellinen unohtuu.

Background

Pyöräily

Vauhdin ja vapauden tunne! Kaupunkipyörällä liikut kätevästi pitkin kyliä, metsäpoluilla seikkailuun on fatbike menopelien ykkönen. Vaihtelevat maastot saavat matkan kulumaan kevyesti meren rannalta pellonpientareita pitkin metsäpoluille asti. Loviisasta löytyy satoja kilometrejä pyöräilyreittejä, siispä suosikkeja etsimään!

Background

Kiipeily

Jyrkkiä kallioita valloittaaksesi sinun ei tarvitse lähteä kauas vuoristoisille seuduille, riittää kun otat suunnan Strömforsin ruukkikylään. Lähellä sijaitsevat Huuhkajavuoren ja Haukkakallion jylhät maisemat odottavat juuri sinua, kiipeilyn harrastaja tai aloittelija. Toiselta puolelta Loviisaa, Lappnorista löytyy puolestaan maailman vaikeimmaksi tituleerattu boulderointireitti, osaavallekin kiipeilijälle haastava kalliokiipeilypaikka.

Background

Ruukki

Strömforsin ruukin ympäristö on ulkoilmaharrastajan mekka. Historiallisen rautaruukin miljöössä voit harrastaa uustrendikkäitä ulkoilmalajeja: suppailua, melontaa, suunnistusta, kiipeilyä, maastopyöräilyä… Kymijoen suiston viidakkomaisten maisemien lisäksi ruukin kylässä voit ihailla vanhoja rakennuksia, pieniä käsityöläispuoteja, kahviloita ja ravintoloita. Tänne. voi myös majoittua ja täältä löytyvät myös joogasali ja jopa karting-rata. Ei ihan tuiki tavallinen kylä!

Background

Vanha kaupunki

Loviisan rikas historia ja upea arkkitehtuuri herättävät ihastusta. Historiallinen alakaupunki meren äärellä keskustan tuntumassa on suojeltu ja ehyenä säilynyt tunnelmallinen puukaupunginosa. Pikkukaupungin elämänmeno soljuu leppoisasti eikä ruuhkia tunneta.

Background

Maistuisiko kupponen?

Kahvia puutarhassa vai olutta kartanon panimolla? Roseeta rannassa, pillimehu pellolla tai limpparia laiturilla? Antaudu Suomen parhaalle pikkukaupungille kesäisin mielin ja paljain jaloin. Nauti Loviisassa rakkaudella tuotetusta ruoasta ja herkistä herkkuhetkistä.

Background

Saariston sylissä

Ylvästä saaristoa, ulkomerta ja jokia. Puhtaita erämaajärviä ja pieniä lampia. Vettä joka lähtöön ja makuun, aktiivisesti nautittavaksi tai rannalta ihailtavaksi. Yhtä kaikki – vesi lumoaa, rauhoittaa ja virkistää. Merilinnoitus Svartholmaan kyyditsee yhteysalus. Svartholman saarella on myös ravintola ja näyttely.

Background

Mukaansa­tempaavat musiikki-illat

Kamarimusiikin helmiä, rentoja jazzbrunsseja vierasvenesataman ravintoloissa ja rokahtavat popillat veden äärellä sekä Suomen grooveimmat ulkoklubit… Tänä vuonna mennään poikkeuksellisen kesän poikkeusehdoin – seuraa siis paikallisia kanavia.

Background

Outdoor-ihmisen paratiisi

Loviisassa voit toteuttaa unelmiesi aktiiviloman. Metsässä lääniä riittää kävelijöille, pyöräilijöille ja vaeltajille – eivätkä ruuhkat häiritse. Merelle mahtuvat uimarit, melojat, purjelautailijat, surffarit ja muut aaltojen ystävät.
Loviisa on todellinen outdoor-friikkien unelmakohde, täällä voit harrastaa kaikkia ulkoilmalajeja helposti ja lähellä. Vähemmän friikit voivat rennosti tutustua näihin mahdollisuuksiin oppaan kanssa. Tai pulahdella sup-laudalta veteen.

Background

VOITA ELÄMÄSI AKTIIVILOMA ITSELLESI + KOLMELLE YSTÄVÄLLESI

Kerro meille, millaisen aktiiviloman haluaisit kokea ja me rakennamme sinulle ja porukallesi unelmaloman!

Voittoon sisältyvät pitkän viikonlopun yöpyminen kelluvassa panoramamajassa ja/tai Villa Björkstenissä, toivomanne aktiviteetit sekä kassillisen paikallisesti tuotettuja ruokatarvikkeita kotiin viemiseksi.

Täytä kilpailukaavake ja lähetä se meille. Yhdellä napinpainalluksella. Lomaloviisalaisuus alkaa än, yy, tee…

Osallistu kilpailuun viimeistään 28.6. ja vietä elämäsi kesä!