Background

Loviisa on ihana – ja se on lähellä ♥

Voita Elämäsi kesä -miniloma perheellesi ja ystäväperheelle!

Kiitos kaikille osallistuneille!
Ilmoitamme voittajille 15.6. mennessä.

Loviisa on ihana – ­ja se on lähellä.

Tule ja tutustu sympaattiseen, merelliseen ja elävään pikkukaupunkiin.
Mitä sinä ja kaverisi haluatte tehdä voittolomalla?
Tässä virikettä kaikesta mitä Loviisassa voi tehdä!

Background

Tutustukaa Onnelin ja Annelin jalanjälkiin, seikkailkaa historiallisessa merilinnoituksessa, polkekaa jopolla halki vanhan kaupungin, suunnistakaa pikkuväen polkua tai syökää retkieväitä uimarannalla. Voitte myös frisbeegolfata, paijata hevosia, pelata futista, suppailla, kalastaa ja saunoa. Kesän riemua turvallisessa pikkukaupunkimiljöössä! Mistä te haluaisitte nauttia yhdessä?

Background

Vanha kaupunki


Loviisan historiallinen alakaupunki meren äärellä on laaja ja ehyenä säilynyt, suojeltu puukaupunginosa. Lasten kanssa tutustut alakaupunkiin parhaiten pikkuväen pikkuovelta toiselle suunnistaen. Ai mitä ne ovat? Ne ovat mielikuvituksen lentoon nostattavia pikkuovia, sananmukaisesti.

Background

Maistuisiko kupponen?

Pillimehu pellolla tai limpparia laiturilla? Antautukaa Suomen parhaalle pikkukaupungille kesäisin mielin ja paljain jaloin. Nauttikaa rauhasta ja leppoisasta elämänmenosta – ruuhkia ja jonotusta ei täällä tunneta.

Background

Veden viemää

Lumoavaa saaristoa, ulkomerta ja jokia. Puhtaita erämaajärviä ja pieniä lampia. Vettä joka lähtöön ja makuun, aktiivisesti nautittavaksi tai rannalta ihailtavaksi. Yhtä kaikki – vesi lumoaa, rauhoittaa ja virkistää niin aikuisia kuin lapsiakin.

Background

Lastenseikkailu saariston sylissä

Merilinnoitus Svartholman lastenseikkailu ”Svartholman unohdettu mysteeri” on riemukas aikamatka läpi linnoituksen historian. Saareen kyyditsee yhteysalus ja siellä on myös ravintola, museo, leikkipaikka sekä useampia nuotiopaikkoja ja varsinkin piilopaikkoja.

Background

Maaseudun hurmaa

Loviisasta löydät halki perinnemaisemien kulkevia hiekkateitä ja saaristoon vievää kiemuraista tietä. On jylhiä erämaita ja kauniita peltoaukeita. On taloja ja tiloja, hevosia ja auringonkukkapeltoja … ja hurmaavien alpakkojen kotitila.

Background

Kiinnostaako ulkoliikunta?

Maastopyöräilyä mielettömissä metsissä. Melontaa meren ulapalla ja kuohuvissa koskissa. Tennistä uimarannan vierellä, frisbeegolfia hiekkaharjulla. Erämaavaelluksia ja kalliokiipeilyä. Purjelautailua. Liikunnallinen perhe voi harrastaa kaikkia ulkoilmalajeja helposti ja lähellä. Loviisa on outdoorfriikkien unelmakohde, jonka mahdollisuuksiin voitte tutustua myös rennosti oppaan kanssa. Tai pulahdella sup-laudalta mereen. Ja onhan kaupungissa myös hieno urheilukenttä.

Background

Voita Elämäsi kesä -miniloma perheellesi ja ystäväperheelle!

Kerro meille mitä haluaisitte tehdä. Rakennamme teille ja ystäväperheellenne unelmaloman! Voitto sisältää kaksi yöpymistä koko porukalle, herkkuillallisen, munkkikahvit ja toivomanne aktiviteetin.