Background

Voita miniloma Loviisaan!

Osallistu kilpailuun ja voita miniloma kolmen kaverin kanssa sympaattiseen, merelliseen ja elävään pikkukaupunkiin.
Mitä sinä ja ystäväsi haluatte tehdä voittolomalla?
Tässä virikettä vaihtoehdoista.

Loviisa on ihana –
ja se on lähellä.

Tutustu upeisiin puutarhoihin, melo mahtavissa merimaisemissa, souda komeasti kirkkoveneellä, vieraile historiallisessa Svartholman merilinnoituksessa, vieraile ainutlaatuisessa Strömforsin ruukissa, polje jopolla halki vanhan kaupungin, lounasta merellä tai pistä jalalla koreasti kesäyön ulkodiskossa. Voit myös frisbeegolfata, paijata hevosia, kalastaa, puhua pakkåruotsia, saunoa, sup-lautailla, kulkea Jean Sibeliuksen jalanjäljissä… tekemisen kirjo on laaja, valitsette itse mitä haluatte tehdä!

Background

Muoto­puutarhan keskellä

Voittajaporukka asuu Suomen kauneimman leirintäalueen Loviisa Campingin historiallisen pitsihuvilan huoneissa upean muotopuutarhan keskellä.

Nyt vain valitsette mitä haluatte tehdä!

Background

Vanha kaupunki

Loviisan mielenkiintoinen historia ja upea arkkitehtuuri herättää ihastusta. Historiallinen alakaupunki meren äärellä on ehyenä säilynyt, suojeltu puukaupunginosa. Tunnetuksi se on tullut erityisesti Loviisan Wanhat Talot -viikonlopusta, jolloin kymmenet yli sata vuotta vanhat yksityiskodit avaavat ovensa vierailijoille. Pieniä ja suuria tapahtumia on halki koko kesän, mutta pikkukaupungin elämänmeno soljuu leppoisasti eikä ruuhkia tunneta.

Background

Maistuisiko kupponen?

Kahvia puutarhassa vai olutta kartanon panimolla? Roseeta rannassa, pillimehu pellolla tai limpparia laiturilla? Antaudu Suomen parhaalle pikkukaupungille kesäisin mielin ja paljain jaloin. Nauti Loviisassa rakkaudella tuotetusta ruoasta ja herkistä herkkuhetkistä.

Background

Saariston sylissä

Ylvästä saaristoa, ulkomerta ja jokia. Puhtaita erämaajärviä ja pieniä lampia. Vettä joka lähtöön ja makuun, aktiivisesti nautittavaksi tai rannalta ihailtavaksi. Yhtä kaikki – vesi lumoaa, rauhoittaa ja virkistää. Merilinnoitus Svartholmaan kyyditsee yhteysalus. Svartholman saarella on myös ravintola ja näyttely.

Background

Mukaansa­tempaavat musiikki-illat

Kamarimusiikin helmiä, rentoja jazzbrunsseja vierasvenesataman ravintoloissa ja rokahtavat popillat veden äärellä. Neljästi kesässä Suomen grooveimman klubin Saltbodan Radion DJ:t pistävät vinyylit ja sukat pyörimään kesäyössä kutsuen kansan ulkoilmatanssilattialle. One Love!

Background

Maaseudun hurmaa

Halki perinnemaisemien kulkevia hiekkateitä ja saaristoon vieviä mutkaisia reittejä. On jylhiä erämaita ja kauniita peltoaukeita. On taloja ja tiloja ja auringonkukkia silmänkantamattomiin.

Background

Outdoor-ihmisen paratiisi

Maastopyöräilyä mielettömissä metsissä. Melontaa saaristossa, meren ulapalla, järvellä tai joessa. Tennistä uimarannan vieressä, frisbeegolfia hiekkaharjulla. Erämaavaelluksia, kalliokiipeilyä, purjelautailua ja paljon muuta.

Loviisa on outdoor-friikkien unelmakohde, sillä voit harrastaa kaikkia ulkoilmalajeja helposti ja lähellä. Vähemmän friikit voivat rennosti tutustua näihin mahdollisuuksiin oppaan kanssa. Tai pulahdella sup-laudalta veteen.

Background

VOITA ELÄMÄSI MINILOMA ITSELLESI + YSTÄVILLESI

Kerro meille mitä haluaisitte tehdä. Rakennamme porukallenne unelmaloman! Voitto sisältää viikonlopun yöpymisen Loviisa Campingin pitsihuvilan huoneissa koko porukalle, herkkuillallisen ravintolassa, munkkikahvit ja toivomanne aktiviteetin.

Täytä kilpailukaavake ja lähetä se meille. Yhdellä napinpainalluksella. Helppoa kun heinänteko.

Osallistu kilpailuun viimeistään 31.5. ja vietä elämäsi kesä!