Background

Vinn en semester i under­bara Lovisa!

Delta i tävlingen och vinn en minisemester. Under den får du med tre kompisar besöka en sympatisk, havsnära och levande småstad.
Vad vill du och dina vänner göra på semestern om ni vinner den?
Här får ni inspiration till alternativen.

Lovisa är underbar –
och ligger nära

Bekanta er med sagolika trädgårdar, paddla i fantastiska havslandskap, ta en roddtur med kyrkbåten, besök den historiska sjöfästningen Svartholm eller unika Strömfors bruk, trampa på en Jopocykel genom gamla stan, ät lunch till havs eller ta en svängom på sommarnattens utediskotek. Du kan också ägna dig åt frisbeegolf, klappa hästar, fiska, bada bastu, paddla på sup-bräde, gå i Jean Sibelius’ fotspår… det finns hur mycket som helst att göra, ni väljer själva vad!

Background

Bo i en spetsvilla

Det gäng som vinner tävlingen får bo på Finlands vackraste campingområde, Loviisa Camping, i rummen av den gamla spetsvillan som ligger i en formgiven park.

Nu väljer du bara vad ni vill göra!

Background

Strosa runt i gamla stans gränder

Lovisas intressanta historia och storartade arkitektur väcker förtjusning. Den historiska nedre stan intill havet har bevarats intakt, den utgör en skyddad stadsdel. Speciellt känd har den blivit under veckoslutet Lovisa Historiska Hus, då tiotals över hundra år gamla privata hem öppnar sina dörrar för besökare. Små och stora evenemang arrangeras under hela sommaren, men livet i småstaden förlöper ändå lugnt och här känner man inte av någon rusning.

Background

Skulle det smaka med en kopp?

Kaffe i trädgården eller öl vid herrgårdens bryggeri? Ett glas rosé vid stranden, saft på en åker eller lemonad på bryggan? Ge dig hän i Finlands bästa småstad med sommar i ditt sinne och bara fötter. Njut av mat som tillretts med kärlek och av sensitiva stunder med delikatesser.

Background

I skärgårdens famn

En härlig skärgård, öppet hav och åar. Rena sjöar i ödemarken och små dammar. Det finns vatten som tillfredsställer vars och ens smak, vare sig du vill vara aktiv eller njuta av vattnet vid stranden. Vattnet förtrollar dig, har en lugnande effekt och piggar upp. Till sjöfästningen Svartholm kommer du med förbindelsebåt. Där finns även en restaurang och en utställning.

Background

Medryckande musikkvällar

Kammarmusikens pärlor, avslappnad jazzbrunsch vid gästbåtshamnens restauranger och rockiga popkvällar vid viken. Fyra gånger per sommar spelar Radio Saltbodans DJ:n musik från vinylskivor och får alla att dansa under bar himmel i sommarnatten. Musiken förenar – One Love!

Background

Landsbygdens charm

Det finns sandvägar som tar dig genom traditionslandskap och vindlande rutter som leder till skärgården. Det finns dunkla ödemarker och vackra öppna åkerlandskap, hus och gårdar, skogar och sjöar.

Background

Paradiset för Outdoor-människan

Cykla med terrängcykel i storslagna skogar. Paddla i skärgården, ute på öppet hav, på en sjö eller i en å. Spela tennis invid badstranden, frisbeegolf på sandåsen. Du kan vandra i ödemarken, klättra i berg, idka vindsurfing på viken och göra mycket annat.

För den som är outdoor-freak är Lovisa drömmålet. Här kan du enkelt hålla på med utomhusaktiviteter och alla finns på lagom avstånd. Man kan även i lugn och ro bekanta sig med outdoor-aktiviteterna tillsammans med en guide. Eller plumsa i vattnet från ett sup-bräde.

Background

VINN DITT LIVS SOMMAR - EN MINISEMESTER FÖR DINA VÄNNER

Berätta för oss vad ni vill göra. Vi skapar en drömsemester för ert gäng! Den som vinner får övernatta ett veckoslut på Loviisa Camping, i en av villornas rum. Dessutom får ni en delikat middag i en restaurang, kaffe med munk och de aktiviteter ni önskar er.

Fyll i tävlingskupongen och skicka den till oss. Det går med ett tryck, lätt som en plätt.

Delta i tävlingen senast den 31.5 och upplev ditt livs sommar!