Background

VINN DITT LIVS AKTIVITETSSEMESTER för DIG OCH dina vänner

Välj bland alternativen vilka som tilltalar er, så kan du utgående från dem vinna en drömsemester för ditt gäng!

Berätta för oss hur din ultimata aktivitetssemester ser ut så förverkligar vi det för dig och dina vänner! Till vinnaren går en veckoslutsvistelse på den flytande panoramahyddan Villa Aurora eller/och i Villa Björksten, era önskade aktiviteter, och en kasse fylld med lokalt tillverkade produkter att ta med sig hem och njuta av. Fyll i blanketten och skicka in. Jakten på Lovisas semesterpärla börjar nu!

Delta i tävlingen senast den 28.6 och upplev ditt livs sommar!

Vi meddelar före 6.7 vem som vunnit.


1. Att ro i fantastiska havslandskap2. Åka Jopo genom gamla stan3. En guidad outdoor-dag och njuta av naturen4. Spela en runda frisbee-golf5. Övernatta i Lovisafjärdens flytande panoramahydda6. Bekanta oss med småstadens sommarliv7. Avnjuta lokala delikatesser8. Glida omkring Kymmene älvs delta i kanot9. Ta ett skutt från Drömstrands hopptorn10. Bestiga falkberget11. Ro från en simstrand till en liten ö för en pick-nick12. Åka runt landsbygden på en terrängcykel13. Vandra i vildmarken och äta i vindskydd14. Paddla på Sup-bräda i närheten av skeppsbron15. Något annat: vad?

Jag är en aktiv användare av social media

FacebookInstagramVimeoYouTubeTwitter

Den som vinner tävlingen förbinder sig vid att publicera bilder och kommentarer från sitt besök i social media. Dessutom går vinnarna med på att deras besök dokumenteras (av dem själva eller av en reporter) och att fotografier, videosnuttar och intervjuer får publiceras och användas i olika publikationer/media som har med Lovisas marknadsföring att göra.

Uppgifterna om dem som deltar i den här tävlingen används endast då utlottningen av vinnare genomförs. Kontaktuppgifter till vinnaren används endast då priset ska levererasDå utlottningen har gjorts och priset överräckts raderas alla deltagares uppgifter.

Du kan bekanta dig med Lovisa även på webbsajen pikkukaupunki.fi. Där finns en länk till ett gratis beställningsformulär för printversionen av tidningen.