Background

VINN DITT LIVS SOMMAR –
en minisemster för dina vänner

Välj bland alternativen vilka som tilltalar er, så kan du utgående från dem vinna en drömsemester för ditt gäng!

Berätta för oss vad ni vill göra. Vi skapar en drömsemester för ert gäng! Den som vinner får övernatta ett veckoslut på Loviisa Camping, i en av villornas rum. Dessutom får ni en delikat middag i en restaurang, kaffe med munk och de aktiviteter ni önskar er. Fyll i tävlingskupongen och skicka den till oss. Det går med ett tryck, lätt som en plätt.

Delta i tävlingen senast den 31.5 och upplev ditt livs sommar!

Vi meddelar före 14.6 vem som vunnit.


1. Paddla i fantastiska havslandskap2. Trampa på Jopo-cykel genom gamla stan3. Delta i en guidad outdoor-dag och njuta av naturen4. Disc Golf på den superfina banan mitt i naturen5. Meta fisk6. Bekanta oss med historiska nedre stan7. Besöka sjöfartsmuseet och lära oss skapa knopar8. Bekanta oss med Strömfors bruksområde9. Äta en delikat middag10. Dansa på ett utediskotek11. Ta roddbåten från badstranden till en holme för att äta picknick12. Spela tennis och få undervisning13. Ströva i ödemarken och äta under ett vindskydd14. Fördriva en kväll på ändan av en brygga15. Något annat: vad?

Jag är en aktiv användare av social media

FacebookInstagramVimeoYouTubeTwitter

Den som vinner tävlingen förbinder sig vid att publicera bilder och kommentarer från sitt besök i social media. Dessutom går vinnarna med på att deras besök dokumenteras (av dem själva eller av en reporter) och att fotografier, videosnuttar och intervjuer får publiceras och användas i olika publikationer/media som har med Lovisas marknadsföring att göra.

Uppgifterna om dem som deltar i den här tävlingen används endast då utlottningen av vinnare genomförs. Kontaktuppgifter till vinnaren används endast då priset ska levererasDå utlottningen har gjorts och priset överräckts raderas alla deltagares uppgifter.

Du kan bekanta dig med Lovisa även på webbsajen pikkukaupunki.fi. Där finns en länk till ett gratis beställningsformulär för printversionen av tidningen.