Background

Voita mainio miniloma
itsellesi + 8 kaverille

Loviisa on ihana – ­ja se on lähellä.

Tule ja tutustu sympaattiseen, merelliseen ja elävään pikkukaupunkiin.
Mitä sinä ja kaverisi haluatte tehdä voittolomalla?
Tässä virikettä kaikesta mitä Loviisassa voi tehdä!

Background

Tutustu upeisiin yksityispuutarhoihin, melo mahtavissa merimaisemissa, souda komeasti kirkkoveneellä, vieraile historiallisessa merilinnoituksessa, tutustu mielenkiintoiseen ruukkimiljööseen, polje jopolla halki vanhan kaupungin, lounasta yli satavuotiaassa yksityiskodissa tai osallistu loviisalaisporukan puutarhajuhliin. Voit myös frisbeegolfata, paijata lehmiä, tehdä heinätöitä tai kalastaa. Puhua pakkåruotsia, saunoa, sup-lautailla, kulkea Sibeliuksen jalanjälkiä….. tekemisen kirjo on laaja, valitsette itse mitä haluatte tehdä! Voittajaporukka asuu elämyksellisesti pakettijahti Österstjernanilla. Upea alus sijaitsee Loviisan kesäisen elämän keskuksessa Laivasillalla.

Background

Vanha kaupunki

Loviisan mielenkiintoinen historia ja upea arkkitehtuuri herättää taatusti ihastusta. Historiallinen alakaupunki meren äärellä on laaja ja ehyenä säilynyt, suojeltu puukaupunginosa. Tunnetuksi se on tullut erityisesti Loviisan Wanhat Talot -päivistä, jolloin kymmenet yli sata vuotta vanhat yksityiskodit avaavat ovet vierailijoille. Loviisan Wanhat Talot on rento tapahtumaviikonloppu, jonka aikana kaupunki täyttyy tuhansista ihmisistä. Pieniä ja suuria tapahtumia riittää halki koko kesän, mutta aktiivisen pikkukaupungin elämänmeno on silti leppoissa eikä ruuhkia tunneta.

Background

Maistuisiko kupponen?

Kahvia puutarhassa vai olutta kartanon panimolla? Roseeta rannassa, pillimehu pellolla tai limpparia laiturilla? Antaudu Suomen parhaalle pikkukaupungille kesäisin mielin ja paljain jaloin. Nauti sen rakkaudella tuotetusta ruoasta ja herkistä herkkuhetkistä!

Background

Veden viemää

Ylvästä saaristoa, ulkomerta ja jokia. Puhtaita erämaajärviä ja pieniä lampia. Vettä joka lähtöön ja makuun, aktiivisesti nautittavaksi tai rannalta ihailtavaksi. Yhtä kaikki – vesi lumoaa, rauhoittaa ja virkistää.

Background

Saariston sylissä

Hudön upealla saarella nautit hiekkarannasta ylhäisessä yksinäisyydessäsi. Tai saattaa siellä olla toinenkin venekunta, harvoin kuitenkaan kolmatta. Loviisan saaristo on laaja ja virkistyskäytössä olevien saarien määrä niin suuri, ettei tunkua juuri ole. Venetaksilla pääsee minne vain ja merilinnoitus Svartholmaan kyyditsee yhteysalus. Svartholman saarella on myös ravintola ja näyttely.

Background

Maaseudun hurmaa

Loviisasta löydät halki perinnemaisemien kulkevia hiekkateitä ja saaristoon vieviä mutkaisia reittejä. On jylhiä erämaita ja kauniita peltoaukeita. On taloja ja tiloja, hevosia ja auringonkukkia niin että silmä taatusti lepää. Ja kun höristät korviasi voit kuulla lasten iloiset äänet kyläkoulujen pihoilla.

Background

Sohvaperunan painajaisuni

Maastopyöräilyä mielettömissä metsissä. Melontaa saaristossa, meren ulapalla tai pienellä järvellä ja joen virrassa. Tennistä uimarannan vierellä, frisbeegolfia hiekkaharjulla. Erämaavaelluksia ja kalliokiipeilyä. Purjelautailua. Loviisassa voit harrastaa kaikkia ulkoilmalajeja helposti ja lähellä. Tämä on outdoorfriikkien unelmakohde – ja vähemmän friikit voivat rennosti tutustua näihin mahdollisuuksiin oppaan kanssa. Tai pulahdella sup-laudalta veteen.

Background

VOITA ELÄMÄSI MINILOMA ITSELLESI + 8 KAVERILLE

Kerro meille mitä haluaisitte tehdä. Rakennamme sinulle ja ystävillesi unelmaloman toiveittesi pohjalta!